Fri frakt over 999kr
Sport Outlet - alltid 30-60% rabatt
Til kassen
Totalt: 0
Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Personvern

Sportlet.no AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.
 

 

Hvorfor samler vi inn data?


Dataene vi samler inn blir brukt til å forbedre våre tjenester, sende meldinger, tilbud og kampanjer, samt gi kundestøtte. Vi bruker også ikke-personlig data, som ikke kan spores til deg. Dette bruker vi blant annet til å gi deg markedsføring som er relevant for deg. Vi bruker også denne typen data for å forbedre oss, og gi deg en bedre opplevelse hos oss.
 

Hva samler vi inn?

Som mange andre selskaper, samler vi inn informasjon som kan identifisere deg. Dette er en personopplysning.
Personopplysninger samler vi inn bare når du gir dem til oss. Eksempel på en personopplysning er e-post, adresse, telefonnummer og navn.


Hva gjør vi med dine data?

Vi lagrer dine data trygt hos oss, til vi ikke lenger har behov for å kontakte deg, eller du ikke lenger ønsker at vi skal beholde din data.
Sportlet.no AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller gjelder strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Vi behandler dine data på grunnlag av berettiget interesse eller aktivt samtykke.

Det er dine personopplysninger, og du har rett til å be om å se, oppdatere, korrigere, eller si vi skal slette dine personopplysninger.


Cookies?

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.
En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

 

Klarna


Vi bruker Klarna som leverandør av kassen vår. Dette betyr at vi kan overføre dine personlige data i form av kontakt- og bestillingsdetaljer til Klarna når kassen lastes inn, slik at Klarna kan administrere kjøpet ditt. Dine personopplysninger som overføres behandles i tråd med Klarnas egen personvernmerknad.



Analyse

Google Analytics

Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker dette til å blant annet se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra.

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager for å administrere analyse og digitale tjenester

 

Markedsføring

Google Dynamic Remarketing

Vi bruker Google Dyamic Remarketing for å vise deg interessante og relevante tilbud på sider utenfor getinspired.no der du ellers ville sett annonser som kanskje ikke ville vært interessante for deg.

Facebook Pixel

Vi bruker facebook pixel for å bruke anonymt innhentede data for å kunne vise deg relevant markedsføring på facebooks annonsenettverk.

Slik kan du unngå cookies

 

Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari
Internet Explorer

Sportlet.no AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når din dat samles inn og behandles (ref personopplysningsloven § 19 og personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Kontakt: post@sportlet.no